loader image

SN. MEHMET ALİ ARSLAN ‘DAN İSTANBUL MİTİNGİNE TÜM VATANDAŞLARA ve STK’LARA DAVET ÇAĞRISI

Osmanlı Teşkilatı Genel Başkanı Mehmet Ali ARSLAN, 1 Ocak 2024 Pazartesi günü İstanbul Şehrimiz de, işgal altındaki Gazze’de sivillere yönelik gerçekleştirilen acımasız katliamı ve terör örgütü PKK’yı lanetlemek amacıyla bir yürüyüş düzenleneceğini açıkladı. Bu eylem, Milli İrade Platformu üyesi 308 sivil toplum kuruluşunun organizasyonuyla gerçekleştirilecek ve İstanbul’da tarihi bir öneme sahip olacak.

Genel Başkan Mehmet Ali ARSLAN, bu yürüyüşün işgalci İsrail’in Gazze’deki sivil halka, mazlum canlılara ve Basın Mensup’larına yönelik insanlık dışı saldırılarını kınama ve terör örgütü PKK’nın ülkemize verdiği zararı vurgulama amacı taşıdığını belirtti. Ayrıca, bu eylemle birlikte mazlumların sesi olma ve dayanışmanın önemini vurgulama fırsatı bulacaklarını ifade etti.

İstanbul’da gerçekleştirilecek olan bu tarihi eyleme, 308 sivil toplum kuruluşunun katkı sağlayacağını ve bir araya gelerek birlikte hareket edeceklerini belirten Genel Başkan, bu düşünce birliğinin güçlü bir mesaj niteliği taşıyacağını söyledi. Ayrıca, bu eylemle birlikte işgalci İsrail ve terör örgütü PKK’ya karşı duruşlarını net bir şekilde ortaya koyacaklarını ve halkın bilincini bu konuda daha da artırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Osmanlı Teşkilatı Genel Başkanı Mehmet Ali ARSLAN, “Bu eyleme katılacak olan tüm vatandaşlara, STK (sivil toplum kuruluşları) yetkililerine ve üyelerine şimdiden teşekkür eder, her bir gönül dostlarımıza minnettar olduğumu belirttiğimizi, Osmanlı Gazetesi aracılığı ile davet ediyorum.” Diye açıklama yaptı.