loader image

Osmanlı Teşkilatı Heyeti, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörünü Ziyaret Etti

Osmanlı Teşkilatı Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Osmanlı Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı M.Şerif Çelikkaya Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şehmus Demir’i ziyaret etti.

Ziyaret, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleşti Mehmet Ali Arslan ve M. Şerif Çelikkaya, Prof. Dr. Şehmus Demir’e, üniversite yönetimi ve eğitim vizyonu hakkında bilgi aldılar.

Ziyarete katılan heyet, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, üniversitenin öğrencilere sunduğu eğitim olanakları, araştırma faaliyetleri ve bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Osmanlı Teşkilatı Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan ve heyet, ziyaretin ardından Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin başarılarına ve eğitim faaliyetlerine desteklerini ifade etti. İki taraf arasında gelecekteki işbirlikleri ve projeler üzerinde görüşmeler yapıldı.

Bu ziyaret eğitim ve bilim alanında işbirliği ve dayanışmayı güçlendirmek adına önemli bir adım oldu. Osmanlı Teşkilatı’nın eğitim ve bilim alanında yürüttüğü çalışmalara destek verme ve işbirliği fırsatları değerlendirildi.